Nieuw project: Gouden Singel
op 17/05/2022

Nieuw project: Gouden Singel

Met trots kunnen wij delen: Van Mierlo heeft op 20 april 2022 opdracht gekregen voor de realisatie van de Gouden Singel in Berkel en Rodenrijs! De Gouden Singel is het zesde deelplan van de Gouden Buurten. Duurzaam en groen, met de ongeëvenaarde dorpse charme die zo herkenbaar is voor de Gouden Buurten.

Eerste paal nieuwbouw DAEL in de grond!
op 04/04/2022

Eerste paal nieuwbouw DAEL in de grond!

De bouw van het nieuwe pand van DAEL Groep is gestart. De eerste paal is geslagen op bedrijventerrein Honderdland fase 2 in Maasdijk. Op vrijdag 1 april 2022 is er met de medewerkers van DAEL en het bouwteam geproost op dit feestelijke moment. De komende maanden zal er hard gewerkt worden aan het nieuwbouwpand dat naar verwachting in de loop van 2023 in gebruik genomen zal worden.

Dronebeelden Op 't Zand Ridderkerk
op 08/03/2022

Dronebeelden Op 't Zand Ridderkerk

In samenwerking met VKVP hebben we voor de laatste keer droneopnames gemaakt van de woonbuurt Op 't Zand in Ridderkerk. Van Mierlo heeft hier 52 zeer duurzame rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, villa’s en vier vrijstaande dijkwoningen gerealiseerd.

Eindresultaat Park Warande Vroondaal
op 16/02/2022

Eindresultaat Park Warande Vroondaal

Hier is ie dan: de video van het eindresultaat van Park Warande Vroondaal! Dé nieuwe lommerrijke Haagse wijk met 52 exclusieve woningen. Alle woningen zijn eind 2021 opgeleverd. Dat maakt de kopers nu officieel (mede)bewoners van dit prachtige plekje!

27 nieuwe herenhuizen in Van Buyten II
op 20/01/2022

27 nieuwe herenhuizen in Van Buyten II

We hebben goed nieuws! Nieuwbouwproject Van Buyten in Poeldijk krijgt een tweede deelplan: Van Buyten II. Direct grenzend aan de laan met herenhuizen van het eerste deelplan, komt Van Buyten II. Van Buyten II bestaat uit 27 herenhuizen in verschillende groottes en verschijningsvormen. De royale woningen bieden veel ruimte en de prachtige architectuur zorgt voor een luxe en karakteristieke uitstraling.

Bouw De Rubroek officieel van start
op 16/12/2021

Bouw De Rubroek officieel van start

Op 15 december 2021 is het officiële startschot gegeven voor een nieuwbouwproject aan de Rubroekstraat in het Rotterdamse Crooswijk. In opdracht van Havensteder realiseert Van Mierlo er in totaal 60 sociale huurappartementen en -maisonnettes. De woningen kenmerken zich door een fraai ontwerp van EGM Architecten, maar ook door een hoog niveau van comfort en duurzaamheid. Zo worden zij uitstekend geïsoleerd en aangesloten op het warmtenet van Eneco. Daarnaast voldoet het gebouw volledig aan de nieuwe BENG normering.

Erwtensoep voor het goede doel!
op 29/11/2021

Erwtensoep voor het goede doel!

De Ronde Tafel Maassluis / Maasland heeft een soepen project bedacht, om geld in te zamelen voor een mooie bijdrage aan Activiteitencentrum Kogge in Maassluis. Zij organiseren activiteiten voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel en/of een lichamelijk beperking. Er is veel behoefte aan een nieuwe duo-fiets met trapondersteuning. Van Mierlo helpt mee om deze wens in vervulling te laten gaan en heeft de heerlijke erwtensoep van Keurslagerij Jaap Landman besteld, voor onze kanjers op kantoor en de bouwplaatsen.

Feestelijk startsein bouw nieuw crossdock centrum DLG
op 28/10/2021

Feestelijk startsein bouw nieuw crossdock centrum DLG

Op 25 oktober 2021 was de feestelijke start van de bouw van het nieuwe crossdock centrum van Daily Logistics Group (DLG), aan de Transportweg in Maasdijk. Met een mooie opkomst van circa 60 belanghebbenden zijn we deze middag bijeengekomen om deze bijzondere mijlpaal te vieren en samen te proosten op de bouw van het project. Het was een geslaagde middag!

Samen Fitter Bootcamp
op 11/10/2021

Samen Fitter Bootcamp

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vitaal zijn, zowel privé als zakelijk: tijdens hun carrière, richting het pensioen en natuurlijk de jaren daarna. In het kader van vitaliteit binnen Van Mierlo zijn we enkele jaren geleden het vitaliteitsplan Samen Fitter gestart. Samen Fitter gaat om samen gezond(er) eten en meer bewegen, met als doel een fitte toekomst. Hierbij worden we geholpen door Westland-Gezond. Westland Gezond is een praktijk voor voeding, beweging en leefstijl.

Service via Volgjewoning
op 30/09/2021

Service via Volgjewoning

Om kopers van een nieuwbouwwoning zoveel mogelijk te ontzorgen en de klantreis soepel te laten verlopen, werken wij met het online woningdossier Volgjewoning. Vanaf de verkoop van het project tot en met de oplevering vindt alle communicatie en documentatie plaats via het online woningdossier.

Pannenbier Emmastaete Poortugaal
op 22/07/2021

Pannenbier Emmastaete Poortugaal

Het hoogste punt van appartementengebouw Emmastaete in Poortugaal is bereikt! Deze mooie mijlpaal hebben wij gevierd met een digitaal pannenbier.

Afbouwfase Cool Control IV
op 24/03/2021

Afbouwfase Cool Control IV

De realisatie van het vierde distributiecentrum van Cool Control op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk is in volle gang. De afbouwfase is inmiddels gestart. Er wordt gewerkt aan de koelinstallatie en de elektra, luchtbehandeling en riolering worden aangebracht. Op het dak zijn de koelinstallatie en de warmtepomp reeds geplaatst. Daarnaast worden de vloeren gestort en monoliet afgewerkt. In mei starten we met het plaatsen van de binnenwanden van het kantoor.

Start bouw 53 woningen Van Buyten in Poeldijk
op 01/02/2021

Start bouw 53 woningen Van Buyten in Poeldijk

Een hoop blije gezichten in Poeldijk! Want de bouw van 53 prachtige nieuwbouwwoningen Van Buyten is nu echt van start gegaan. Op donderdag 28 januari jl. arriveerde de heistelling op de bouwplaats en is de eerste paal geslagen! Om het coronaproof te vieren leverden wij samen met Novaform alles bij onze kopers aan om er zelf een feestje van te maken. Proost!

184 nieuw woningen in plan Westmade Noord
op 13/01/2021

184 nieuw woningen in plan Westmade Noord

Van Mierlo Planontwikkeling B.V. en Novaform Vastgoedontwikkelaars West B.V. ontwikkelen gezamenlijk als ontwikkelingscombinatie, 184 woningen in het nieuwbouwplan Boomgaerde te Westmade Noord in Monster. Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (afgekort OBWZ) tekende vandaag de overeenkomst met Novaform en Van Mierlo.