Samen Fitter Bbootcamp
op 11-10-2021

Samen Fitter Bbootcamp

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vitaal zijn, zowel privé als zakelijk: tijdens hun carrière, richting het pensioen en natuurlijk de jaren daarna. In het kader van vitaliteit binnen Van Mierlo zijn we enkele jaren geleden het vitaliteitsplan Samen Fitter gestart. Samen Fitter gaat om samen gezond(er) eten en meer bewegen, met als doel een fitte toekomst. Hierbij worden we geholpen door Westland-Gezond. Westland Gezond is een praktijk voor voeding, beweging en leefstijl.

Service via Volgjewoning
op 30-09-2021

Service via Volgjewoning

Om kopers van een nieuwbouwwoning zoveel mogelijk te ontzorgen en de klantreis soepel te laten verlopen, werken wij met het online woningdossier Volgjewoning. Vanaf de verkoop van het project tot en met de oplevering vindt alle communicatie en documentatie plaats via het online woningdossier.

Pannenbier Emmastaete Poortugaal
op 22-07-2021

Pannenbier Emmastaete Poortugaal

Het hoogste punt van appartementengebouw Emmastaete in Poortugaal is bereikt! Deze mooie mijlpaal hebben wij gevierd met een digitaal pannenbier.

Afbouwfase Cool Control IV
op 24-03-2021

Afbouwfase Cool Control IV

De realisatie van het vierde distributiecentrum van Cool Control op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk is in volle gang. De afbouwfase is inmiddels gestart. Er wordt gewerkt aan de koelinstallatie en de elektra, luchtbehandeling en riolering worden aangebracht. Op het dak zijn de koelinstallatie en de warmtepomp reeds geplaatst. Daarnaast worden de vloeren gestort en monoliet afgewerkt. In mei starten we met het plaatsen van de binnenwanden van het kantoor.

Start bouw 53 woningen Van Buyten in Poeldijk
op 01-02-2021

Start bouw 53 woningen Van Buyten in Poeldijk

Een hoop blije gezichten in Poeldijk! Want de bouw van 53 prachtige nieuwbouwwoningen Van Buyten is nu echt van start gegaan. Op donderdag 28 januari jl. arriveerde de heistelling op de bouwplaats en is de eerste paal geslagen! Om het coronaproof te vieren leverden wij samen met Novaform alles bij onze kopers aan om er zelf een feestje van te maken. Proost!

184 nieuw woningen in plan Westmade Noord
op 13-01-2021

184 nieuw woningen in plan Westmade Noord

Van Mierlo Planontwikkeling B.V. en Novaform Vastgoedontwikkelaars West B.V. ontwikkelen gezamenlijk als ontwikkelingscombinatie, 184 woningen in het nieuwbouwplan Boomgaerde te Westmade Noord in Monster. Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (afgekort OBWZ) tekende vandaag de overeenkomst met Novaform en Van Mierlo.