Over Van MierloVan Mierlo, aangenaam!
Het was Willem van Mierlo die in 1927 de basis legde voor de huidige organisatie Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling, tegenwoordig gevestigd in Maasdijk. Hij begon met het realiseren van tuinderswoningen. Later kwamen daar de veiling- en bedrijfspanden bij en werd de afdeling Planontwikkeling opgezet.  Tegenwoordig richt Van Mierlo zich op de realisatie van woningbouw, utiliteit, winkelcentra en zorgvastgoed. Met een trackrecord van ruim 15.000 gerealiseerde woningen en meer dan een miljoen m2 commercieel en maatschappijk vastgoed, noemt Van Mierlo zich met recht al meer dan 90 jaar een begrip in bouwen.

Familiebedrijf
Inmiddels staat de derde generatie, onder leiding van Willem en Bert van Mierlo, aan het roer. Dat maakt Van Mierlo een écht Westlands familiebedrijf. Binnen het bedrijf staat het 'wij'-gevoel centraal. Samen werken we naar het beste resultaat, samen als ontwikkelende aannemer en samen met de klant.

Samenwerken
We werken vanaf het eerste stadium samen met onze co-makers en luisteren naar de wensen van de klant, om samen het beste resultaat te behalen. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring en vakmanschap, zorgt ervoor dat wij optimaal kunnen realiseren.  Thema's zoals duurzaamheid, BIM en Lean-management worden veelvuldig toegepast bij onze projecten. Samen zetten we op een doelbewuste manier onze middelen en kennis in, met als doel: het realiseren van een duurzame leefomgeving, waarin de gebruiker zich thuis voelt!