Woningdossier Volgjewoning

Woningdossier Volgjewoning

Volgjewoning is een online woningdossier, waar alle informatie en documenten per project worden beheerd. De kopers ontvangen inloggegevens en kunnen in hun persoonlijke dossier. Hier vinden zij hun aankoopdocumenten, contractstukken en alle projectinformatie. Gaandeweg het project wordt het woningdossier verder gevuld. Ook het koperskeuzetraject verloopt via het woningdossier. Bij oplevering is het woningdossier compleet.

Gaat u mee op klantreis?

Gaat u mee op klantreis?

De klantreis begint in de oriëntatiefase, waarbij wij u meenemen door het aankoopproces. Als de koop een feit is, gaat u koperskeuzes maken om van het huis uw thuis te maken. Ondertussen gaan wij aan de slag met de voorbereidingen op de bouw. Is dit geregeld? Dan gaat de reis verder met de bouw van uw gekochte woning tot en met de oplevering. Nadat u de sleutel van uw nieuwe thuis heeft ontvangen, staat ons serviceteam voor u klaar. Dit proces duurt langere tijd, maar wij nemen u graag in vogelvlucht mee op klantreis.

Onderhoud & service aan uw nieuwe thuis!

Onderhoud & service aan uw nieuwe thuis!

Uw woning wordt bijna opgeleverd. Hét moment waar u naartoe heeft geleefd! Voordat u de sleutel van uw nieuwe woning ontvangt, zijn er een aantal zaken die u dient te regelen, zoals uw verzekeringen of het afsluiten van nutscontracten. Deze informatie ontvangt u al eerder, maar kunt u nog een keer lezen in de opleverbrochure.

Prefab casco bouwsysteem

Prefab casco bouwsysteem

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht bij Van Mierlo? Wij bouwen woningen veelal middels de prefab casco bouwmethodiek. De wanden en vloeren worden in de fabriek gestort en voorzien van het benodigde leidingwerk. De kozijnen worden ook in de fabriek aangebracht, voorzien van beglazing en schilderwerk.